Kako oddati naročilo

V spletni trgovini Marco Loretti lahko naročilo oddate na več načinov:

 1. Naročilo lahko oddate neposredno na spletni strani www.marco-loretti.si:

Najprej izberite izdelek, ki ga želite kupiti, in zahtevano količino, nato pa kliknite gumb „Dodaj v košarico“. Odpre se stran „Košarica“, kjer lahko odstranite ali dodate posamezne artikle s klikom na znak „+“ ali „-“ ali pa izdelke v celoti odstranite s klikom na znak „x“. Količina in skupni znesek naročenih izdelkov sta izpisana v zgornjem desnem kotu nad ikono nakupovalne košarice.

Na strani „Košarica“ lahko vnesete tudi veljavno kodo za popust, če jo imate: pomaknite se navzdol do besedila „Če imate kupon, ga lahko unovčite spodaj“, vnesite kodo v ustrezno polje (Vnesite kodo kupona) in kliknite „Potrdi“. Znesek popusta se samodejno obračuna in upošteva pri vrednosti vašega naročila.

Za dokončanje nakupa kliknite gumb „Nadaljuj na blagajno“. Odpre se stran „Zaključek naročila“. Vnesti morate naslednje podatke:

 • Kontaktni podatki – tukaj vnesite svoj e-poštni naslov in številko mobilnega telefona. Ta dva podatka bosta uporabljena le za namene obdelave vašega naročila in obveščanja o njegovem stanju.
 • Podatki za naročilo – tukaj vnesite svoje ime in naslov za izstavitev računa. Paket bo dostavljen na isti naslov, razen če želite dostavo na drug naslov. V tem primeru označite polje ob besedilu „Želim dostavo na drug naslov“.
 • Izberite eno od dveh vrst dostave (standardna dostava, ki je brezplačna, ali ekspresna dostava, za katero se zaračuna dodatna provizija v višini 3,99 eur).
 • Izberete lahko tudi dodatne izdelke ali storitve, ki so na voljo (premium zavarovanje paketa, izdelek presenečenja). Veljavni stroški, ki se zaračunajo, so navedeni poleg razpoložljivih izdelkov/storitev.
 • Izbrati morate enega izmed razpoložljivih načinov plačila: plačilo s kreditno kartico, plačilo po povzetju ali plačilo po predračunu. Pri načinu plačila po povzetju se zaračuna dodatna provizija v višini 1,99 eur. Pri plačilu s kreditno kartico ali po predračunu se provizija ne zaračuna.

Pod naslovom „Skupni znesek“ lahko še enkrat pregledate izbrane izdelke in storitve ter obračunane popuste. V tem koraku lahko odstranite dodatne izdelke in storitve, ne morete pa več v košarico dodajati ali iz nje odstranjevati izdelkov. Izdelke lahko v košarico dodate ali iz nje odstranite samo tako, da se vrnete na domačo stran ali stran posameznega izdelka. Za dokončno potrditev naročila kliknite gumb „Naročilo z obveznostjo plačila“. Po zaključku nakupa boste na svoj e-poštni naslov prejeli potrditveno sporočilo.

Na strani „Zaključek naročila“ imate tudi možnost, da se prijavite na naše e-novice. Močno priporočamo, da se na naše e-novice prijavite, saj vam omogočajo dostop do rednih popustov in drugih promocijskih ponudb. Za prijavo potrdite polje poleg besedila „ Da, med prvimi želim biti seznanjen/-a z aktualnimi akcijami.“.

Opomba: s potrditvijo naročila se strinjate s splošnimi pogoji spletnega mesta www.marco-loretti.si, ki so na voljo tukaj.

Ko bo vaše naročilo obdelano, boste na svoj e-poštni naslov prejeli potrditveno sporočilo.

 

 1. Naročilo lahko oddate tako, da nam pošljete e-pošto, ali pa prek FB messengerja ali IG messengerja. Pošljite nam naslednje podatke: 
 • Ime in priimek
 • Naslov za dostavo
 • Telefonska številka
 • Izdelek, ki ga želite naročiti (barva, številka in količina)

Opomba: v tem primeru sta edina razpoložljiva načina plačila plačilo po povzetju in plačilo po predračunu.

Ko bo vaše naročilo obdelano, boste na svoj e-poštni naslov prejeli potrditveno sporočilo.