Plačilo in dostava

V naši spletni trgovini so kupcem na voljo trije načini plačila. S tem zagotavljamo hiter in enostaven nakup. Ne glede na način plačila boste kmalu po obdelavi vašega naročila na svoj e-poštni naslov prejeli račun v obliki PDF.

 

Načini plačila

- Plačilo po povzetju (plačilo z gotovino ali kreditno kartico ob prevzemu blaga): naročilo boste plačali z gotovino ali s kreditno kartico kurirju, ki vam bo paket dostavil. Za ta način plačila se zaračuna dodatna provizija v višini 1,99 eur.

- Kreditna kartica (Mastercard, Visa itd.): pri naročilih, plačanih s kreditno kartico, se spletne transakcije obdelujejo prek varnega strežnika, ki uporablja varnostni sistem SSL. Ta sistem zašifrira vnesene informacije, to pa onemogoči njihovo prestrezanje.

- Plačilo po predračunu: po oddaji naročila boste prejeli e-poštno sporočilo z vsemi podatki, potrebnimi za uspešno bančno nakazilo. Opozarjamo, da bo vaše naročilo odposlano šele potem, ko bo naša banka zabeležila plačilo, kar lahko vpliva na končni čas dostave.

 

Vrste dostave

Stranke lahko izbirajo med dvema vrstama dostave. Standardna dostava je brezplačna, rok dostave pa je od 4 do 5 delovnih dni. Za ekspresno dostavo se zaračuna dodatna provizija v višini 3,99 eur , rok dostave pa je od 2 do 3 delovne dni. V obeh primerih dostava v Sloveniji poteka prek našega poslovnega partnerja, Pošte Slovenije.

Ko bo vaš paket odpremljen iz našega skladišča, boste od nas prejeli SMS. V SMS-u bo tudi vaša številka za sledenje paketa, ki jo lahko uporabite za sledenje paketu neposredno na spletni strani Pošte Slovenije na naslednji povezavi: https://sledenje.posta.si/. Na dan dostave boste SMS z obvestilom o dostavi prejeli tudi od Pošte Slovenije.

Rok dostave

Spletna trgovina www.marco-loretti.si sprejema naročila 24 ur na dan, vse dni v tednu. Izdelke, kupljene na spletni strani www.marco-loretti.si, odpošljemo v najkrajšem možnem času. Za blago, ki je na zalogi, se naročila, oddana na delovne dni do 7. ure zjutraj, obdelajo in odpremijo še isti delovni dan. Naročila, oddana po 7. uri zjutraj na delovne dni, se obdelajo in odpremijo naslednji delovni dan. Naročila, oddana ob koncu tedna ali na praznike, se obdelajo najpozneje v 2 delovnih dneh.

Če blaga ni na zalogi, je to jasno označeno na spletni strani www.marco-loretti.si, za takšno blago pa tudi ni mogoče oddati naročila. V izjemnih primerih se lahko zgodi, da zaloga izdelka poide po oddaji naročila. V tem primeru boste o tem obveščeni v najkrajšem možnem času. Za več informacij o blagu, ki ni na zalogi, se obrnite na naš oddelek za pomoč strankam po e-pošti.

Na končni čas dostave vplivajo tudi prazniki v Sloveniji, saj Pošta Slovenije ne obratuje na dela proste dni.

  

Dostava po vsej Sloveniji

Pošta Slovenije izdelke dostavi na naslov, naveden v oddanem naročilu. Naslov za dostavo, ki ga navede kupec, je lahko tudi delovno mesto ali drug naslov, kjer kupec preživi največ časa. Če ste kot način plačila izbrali plačilo po povzetju, poskrbite, da imate dovolj gotovine ali zadostno stanje na kreditni kartici za plačilo paketa.